Berghoeve Brouwerij

Wij, Geralda en Jurgen, hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding Levensmiddelentechnologie. In deze opleiding maak je kennis met de vele aspecten rondom eten en drinken.

Binnen de opleiding worden er vele zogenaamde technologieën gegeven. Te denken valt aan bakkerij-, vlees- en zuiveltechnologie. Maar ook drankentechnologie....

Het is natuurlijk de kat op het spek binden om als 20-jarige te leren bierbrouwen en al vlot werd er op de studentenkamer het eerste eigen bier gebrouwen.

Met wisselend resultaat overigens, maar de passie werd aangewakkerd.

Ons doel is om prachtige, (h)eerlijke bieren brouwen en om eerlijk te zijn .......... deze bieren vol trots met u te delen. Bier is om van te genieten en over het brouwen kunnen we uren vertellen. Wij willen ons enthousiasme over het product bier graag met u delen.

 

Ook kunnen we bierproeverijen organiseren op locatie. Wij vertellen u dan tijdens het proeven de achtergronden van het bierbrouwen en de invloed van de ingrediënten op de uiteindelijke smaak van het bier (zie arrangementen).

 

Arrangementen
Maak kennis met de smaak van
ambachtelijk gebrouwen bier en het
bierbrouwproces.

Bier is om van te genieten en over
het brouwen kunnen we uren vertellen.
Wij zijn al 20 jaar met het biervirus besmet
en wij willen ons enthousiasme over dit mooie product graag met u delen.


Speciaalbier is sterk in opkomst en de ontwikkeling van bijzondere speciaalbieren in Nederland helemaal. Berghoeve loopt daarin met zijn concept voorop. U kunt bij ons terecht voor een bockbier, maar waar we ons echt mee onderscheiden zijn bijvoorbeeld onze IPA's en Barrel Aged bieren.


Wilt u weten wat er allemaal voor bijzonders te ontdekken is in bierland ,
dan moet u absoluut bij ons aankomen!
Meerdere van onze bieren worden door de kritische consumenten van ratebeer geschaard bij de beste 10% van deze bieren wereldwijd!

 

Adresgegevens:


Ambachtelijke brouwerij,
rondleidingen, proeverijen en workshops

Achteres 15

7683 SX Den Ham

06-18278345

 

Wilt U meer van ons zien kom gerust langs 

 

Website

Joomla templates by Joomlashine